TOP 3 2021


Top 3 2021 Fem públic el #top 3 dels 3 programes més escoltats de l'any 2021 , del ràdio a la carta des de www.antenaaldaia.com

01 Atotamakina (ITNOT) – Seto Gallego 
02.Veuetes- Andrea Queral 
03.Anual The Year Mix 2020 Dj Seto & TheFinal (extended 12 h) 

Ells 3 han estat els encarregats del liderar els pòdiums dels programes més escoltats #online durant aquest passat any 2021 .Seto Gallego i el seu programa mensual Atotamakina, ha liderat durant 6 mesos d’aquest passat any el rànquing dels programes més descarregats des del ràdio a la Carta d’Antena Aldaia, seguit pel lideratge durant 3 mesos del Veuetes, enguany portat per l’educadora Andrea Queral. No menys meritori la tercera posició en descàrregues per un programa que tant sols s’emet un cop a l’any, en antena, l’anual The Year Mix del passat any 2020 que durant 12h Seto Gallego i TheFinal van portar tots els temes de l’any de les pistes de ball. Moltes gràcies a tots els dj’s, i col·laboradors de la ràdio que han estat al top 5 durant l’any, i als que s’han quedat a les portes d’aconseguir-ho.

El que si agraïm de tot cor és a tota la gent que consumeix la secció del #ràdioalacarta d’ #AntenaAldaia, ja que els rànquings i els tops no són més que el llistat de tota la gent que utilitzat aquest servei de programació a la carta de la ràdio. Una ràdio que va ser de les primeres en apostar per aquest sistema de podcast per facilitar el dia a dia de tots els que quan volen i on volen escolten Antena Aldaia. Moltes gràcies a tots i bon any 2022 .